Voiteluaineteknologian konsultointipalvelut

Kuinka valita oikea voiteluaine? Teknisiä ongelmia? Muita kysymyksiä? - Asiantuntijatiimimme, jolla on vuosien kokemus, antaa sinulle käytännön vastaukset kaikkiin voiteluihin liittyviin kysymyksiin!

 

Pidä voiteluaineista erinomaista huolta!

Voiteluaineilla on merkittävästi suurempi vaikutus koneiden, moottoreiden, ajoneuvojen ja laitteiden tehokkaaseen toimintaan kuin monet meistä ajattelevat.

Niillä on selvät vaikutukset luotettavuuteen, ylläpitokustannuksiin ja käyttöikään. Asianmukaisesti valitut ja ammattimaisesti käytetyt voiteluaineet voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksesi kannattavuuteen.

 

Hyödynnä voiteluaineiden tarjoamat mahdollisuudet!

Asiantuntemus ja kokemus ovat ratkaisevan tärkeitä voiteluaineiden oikean käytön piilevien mahdollisuuksien hyödyntämisen kannalta.

Vuosien kokemuksella varustettu asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua voiteluongelmissa, oli kyse sitten oikean voiteluaineen valinnasta tai teknisen ongelman ratkaisusta.

 

Voit myös hyödyntää asiantuntijoidemme osaamista ja tietotaitoa!

Korkeasti koulutetut tribologiasiantuntijamme auttavat sinua kaikissa voiteluongelmissa!

voiteluaineen valinta

Me autamme sinua laatimaan kullekin koneen osalle optimoidun voiteluainekannan, joka täyttää asianmukaiset tekniset vaatimukset.

Suosituksissamme käsitellään myös realistisesti saavutettavissa olevia polttoainekäyttöisiä energiansäästömahdollisuuksia.

ratkaisuja erityistehtäviin

Me olemme käytettävissäsi, kun haluat ratkaista erityisiä voiteluun liittyviä haasteita.

kustannustehokkaan toiminnan tukeminen

Öljyn diagnostiikkaan perustuvan, erityisen koneiden tilan seurantajärjestelmän avulla insinöörit luovat tarpeisiisi sopivan järjestelmän ja arvioivat asiaankuuluvat öljynäytteen laboratoriotestitulokset. Niiden pohjalta voidaan laatia suosituksia tarvittavista toimenpiteistä.

kestävyyden varmistaminen

Ympäristönsuojelu on yhteinen vastuumme. Tarjoamalla asianmukaista ammattitaitoa ja asiantuntemusta pyrimme varmistamaan, että voiteluaineet eivät aiheuta vaaraa ympäristölle.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Fragen Sie unsere Experten!
Attila Hudák

Maschinenbau-Ingenieur
Spezialgebiet: Getriebeöle und -flüssigkeiten, landwirtschaftliche Schmierstoffe, Schmierstoffe für Geländefahrzeuge

ahudak@mol.hu
Oletko kiinnostunut?

Fragen Sie unsere Experten!

×