MOL Dynamic premium -moottoriöljyt maksimaaliseen suorituskykyyn

Innovatiivisen kaksikalvoteknologian ansiosta MOL Dynamic -moottoriöljyt mahdollistavat tehokkaan toiminnan uusimmilla, juuri kehitetyillä moottoreilla, mikä tuo ihanteellisen tasapainon suorituskyvyn, moottorin suojauksen ja polttoainesäästöjen välille.

Dual protection layers under extreme loads

Kuinka kaksikalvoteknologia toimii?

Jokaisen moottorityypin mukaan räätälöidyt moottoriöljyt kehitettiin käyttämällä tasapainoista uusimpien perusöljyjen ja erikoislisäaineiden yhdistelmää. Dynaaminen kaksitoiminen voitelukalvo sopeutuu jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin, joita kaupunkiliikenteessä esiintyy usein myös äärimmäisissä kuormituksissa, ja se muodostaa kaksitoimisen suojakalvon metallipinnoille estäen näin niiden kulumisen.

Kaksitoiminen kalvo muodostuu välittömästi ja jää kestäväksi kerrokseksi moottorin kriittisiin voitelupisteisiin (venttiilin ohjaus, männät jne.), mikä minimoi osien kulumisen varmistaen näin tehokkaamman toiminnan ja pienemmän huollontarpeen.

AJONEUVON VALMISTAJAN SUOSITUKSET

MOL Dynamic -moottoriöljyillä on ajoneuvovalmistajien hyväksyntä, ja ne vastaavat täysin kaikkein korkeimpiinkin suorituskykyvaatimuksiin.


Erinomainen kulutuksenkesto

MOL Dynamic -moottoriöljyt takaavat erinomaisen kulumissuojansa ansiosta moottorin ihanteellisen suojan jopa kiireisessä kaupunkiliikenteessä ja kovalla kuormituksella, jotta moottori voi saavuttaa suurimman mahdollisen suorituskyvyn.

Lue lisää moottoriöljyvalikoimastamme!
MOL Dynamic -moottoriöljyt
×