Voiteluaineet ja autokemikaalit

Laadukkaita tuotteitamme on saatavilla yli 50 maassa ympäri maailman. Kumppanimme saavat laajan valikoiman palveluita, jotta he saisivat eniten irti 360 asteen voiteluaineratkaisuistamme.

Suurin etumme laadun lisäksi on, että voimme yhdistää suuren valmistajan luotettavuuden pienen toimijan joustavuuteen. Tuloksena on asiakaslähtöinen työnkulku, joustava tuotanto, korkealaatuiset tuotteet, luotettava logistiikka ja täyden valikoiman palveluvalikoima.

MOL-voiteluaineet lyhyesti

Myynti: noin 143 MEUR/vuosi

EBITDA:
noin 18 MEUR/vuosi

Yli
3 500 asiakasta

Tuotteitamme myydään yli50
maassa ympäri maailmaa.

Johtava asema Unkarin, Slovakian ja Kroatian markkinoilla, suuri kansainvälisen kasvun potentiaali

9
logistiikkakeskusta

Voiteluaineiden tuotekehitysosasto ja laboratorio Unkarissa ja Kroatiassa

Kokonaistuotantokapasiteetti
130 kt

Joka kolmas päivä aloitamme uuden tuotteen kehitystyön.

Tuotteet kaikkiin voitelutarpeisiin

Kattava tuotevalikoimamme täyttää kaikki voitelutarpeet.

Tarjoamme huippuluokan laadukkaita tuotteita henkilöautoille, moottoripyörille, hyötyajoneuvoille sekä maatalous- ja teollisuuskoneille.

Tuotevalikoimamme täyttää tai ylittää uusimmat vaatimukset ja alan standardit, ja sen ovat hyväksyneet johtavat autoteollisuus- ja konevalmistajat.

Olemme saaneet 100 teollisuuden ja lähes 200 autoalan hyväksyntää ja, teemme tiukkoja laadunvarmistustoimia, jotka takaavat parhaan laadun ja varmistavat tuotteidemme suorituskyvyn.

Tuotevalikoimamme koostuu lähes 1 000 tuotteesta ja 2 300 pakkaustyypistä, joten löydät varmasti sopivan tuotteen koneillesi.

yli
300
OEM-hyväksyntää
Adblue Autokemikaalit Erikoistuotteet Lisäaineet Autojen
voiteluaineet
Teollisuusöljyt Voitelurasvat Metallintyöstönesteet

Palvelumme

Tekniset
palvelut

MOL LubCheckÖljyn ja koneiden diagnostiikka MOL LubOnSiteVoiteluaineiden hallinta
paikan päällä
MOL LubSuitRäätälöity voiteluainekehitys MOL LubTechVoiteluainetekninen konsultointi MOL LubShareKoulutukset

Kokonaisvaltainen voiteluaineratkaisumme täyttää kaikkein haastavimmatkin tarpeet liiketoiminnassa ja tekniikassa, jolloin saat eniten irti tuotteistamme.

Kumppaneillemme tarjoamme maailmanluokan palveluita, kuten räätälöityä tuotekehitystä, voiteluaineiden hallintaa paikan päällä, konsultointia, koulutusta tai LubCheck-diagnostiikkaa öljyille ja koneille.

Tuotantopalvelut

Sekoittaminen Tuotanto
omalla merkillä

Kumppanillemme tarjoamamme teknisen tuen lisäksi voimme tarjota myös erilaisia tuotantopalveluja, kuten tuotteiden sekoittamista ja omien merkkien tuotantoa.

Yksi merkittävimmistä voiteluainevalmistajista Keski- ja Itä-Euroopassa

Olemme markkinajohtaja ( Unkari, Slovakia, Kroatia )
MOL Lubricantin
tuotantolaitos
myyntitoimisto logistiikkakeskus

Toimintaa eri puolilla maailmaa

Vaikka jakelumme keskittyy CEE-alueelle, toimimme myös monilla muilla markkinoilla Euroopassa ja muilla mantereilla karravan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

MOL-voiteluaineilta on saatavilla lähes 50 maassa ympäri maailmaa.

lähes
50
MAASSA

110 vuoden historia

110 vuotta

MOL Lubricants -yrityksen historia juontaa juurensa vuoteen 1907, jolloin Vacuum Oil Company -voiteluainetehdas aloitti tuotannon Unkarin Almásfüzitő:ssä.

Yli 100 vuoden kokemus, ensiluokkainen tekninen osaaminen ja arvokas asiantuntemus ovat auttaneet yhtiötä jatkuvasti kasvattamaan voiteluaine- ja kemikaalitarjontaansa sekä luoneet pohjan alueelliselle laajentamiselle.

×